Mosselkaart
Voorgerecht
Het voorgerecht wordt geserveerd met stokbrood en kruidenboter
Ovenpotje mosselen
€12,50
Met kaas gegratineerde mosselen uit de oven
HOOFDGERECHT
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet of stokbrood, salade en 3 verschillende sauzen
Pannetje mosselen gekookt in witte wijn
€26,00
Pannetje mosselen gekookt in Texels Skuumkoppe
€26,00
Mosselen “Bombay”
€27,50
Hele mosselen gebakken in olijfolie met paprika, champignons, ui, knoflook, kerrie en room
Mosselen op Annie’s wijze
€27,50
Hele mosselen roergebakken in olijfolie met knoflook, bleekselderij, venkel, prei met een vleugje Pernod en witte wijn
WIJNTIP
per glas per fles
Brolo dei Sassi – bianco igt del veneto
€5,00 €28,00
Aroma’s van tropische fruit en een zachte elegante afdronk